ARPAYAZI İLKOKULU
ARPAYAZI KÖYÜ KÖYÜN KENDİSİ MEVKİİ ARPAYAZI KÜME EVLERİ ARPAYAZI ILKOKULU BLOK NO 7/1 MERKEZ / MUŞ

VİZYON

Milli değerlerimize bağlı kalınarak ulu önderimizin hedefi belirttiği gibi ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarmak ve bunu yaparken de yine ulu önderimizin dediği gibi akıl ve bilimi rehber edinmektir.

MİSYON

Öğrencilerimizin; Bilgili, becerili, dürüst, sorumluluğunu bilen Araştıran, sorgulayan, paylaşan, çok yönlü ve tarafsız bakabilen Çevresiyle olumlu iletişim kurabilen Ortak bir genel kültürle, soruların farkında olabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek İlgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış Anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen vatanını ve milletini seven, İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.

Okulumuz 2010 yılı Mart ayında ayın okulu seçilmiştir.

Tam Gün

Sabah: 08.30 - 11.50 Öğle: 12.50 -14.20

Öğretmen Servisi

Okulumuz Muş Merkeze 16 km uzaklıktadır.

Üniversite Yolu 16. km Kızılağaç Bölgesi/MUŞ